Nieuws

Francerious Request is terug met een nieuwe editie!

Francerious Request is terug met een nieuwe editie!

24, 25 en 26 november zullen zeven Franciscanen traditiegetrouw, drie dagen achter elkaar non-stop radio maken om geld in te zamelen voor Stichting Van Wal Naar Schip. Niet alleen met studenten, maar ook met inwoners van Wageningen en daarbuiten zullen de krachten worden gebundeld om zo veel mogelijk acties te houden en dit goede doel een warm hart toe te dragen. 

Stichting Van wal naar schip helpt kinderen van minimagezinnen uit de omgeving Wageningen met spullen en cadeautjes op belangrijke momenten in het jaar. Zo blijven ze letterlijk niet aan wal staan in onze maatschappij en kunnen ze wat onbezorgder kind zijn.

Normaliter zijn er ongeveer zes vaste momenten in het jaar dat de gezinnen extra ondersteund worden door de stichting. Speciaal voor Francerious Request wordt daar een zevende moment aan toegevoegd: de Winterwens. Dit is een moment waarop de kinderen deze winter zelf mogen kiezen wat ze willen, zoals een uitje naar een dierentuin, een dagje pretpark of zelf een nieuwe winterjas uitzoeken. 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren