IxESN Wageningen

IxESN Wageningen

De afgelopen jaren richt Wageningen Universiteit steeds meer zijn pijlers op internationale studenten. Als gevolg hiervan komen vanuit de hele wereld vele studenten naar Wageningen om een opleiding te volgen.


Hierop werd in mei 2003 besloten een speciale commissie op te richten voor internationale betrekkingen; ‘San Francisco’. Deze commissie had als doel internationale een plek te bieden op Franciscus en hierbij ook te laten integreren met leden van onze vereniging. Vooral op vrijdag werden avonden georganiseerd voor internationale studenten en leden van Franciscus. Naarmate ‘San Francisco’ steeds meer naam kreeg werden de intenties van Franciscus met internationale studenten steeds serieuzer. ‘San Francisco’ werd KSV International (kortweg KSV-I) en de internationale activiteiten werden frequenter en serieuzer.
In 2007 heeft de internationale tak van Franciscus zijn laatste naamsverandering ondergaan in IxESN Wageningen. Hierbij is het een onderdeel geworden van het ‘Erasmus Student Network’ en staat het volledig op eigen voeten. Desalniettemin behoudt Franciscus nauwe banden met internationale studenten en organiseert het in samenwerking met  IxESN nog tal van activiteiten.

Voor meer informatie over IxESN Wageningen kijk ook op: www.ixesn-wageningen.nl

Onze sponsoren