De K.S.V. Sint Franciscus Xaverius is één van de grootste studentenverenigingen uit Wageningen en biedt voor studenten van de Wageningen University en de Wageningse hogeschool een thuisbasis, waar elk lid zichzelf kan ontwikkelen en geborgenheid en gezelligheid kan vinden.

Meer weten? Kijk dan verder op onze website of neem contact met ons op.


Foodfestival: Grenzeloos Genieten
Op zondag 18 juni organiseren studenten van studentenvereniging K.S.V. St. Franciscus Xaverius een Food Festival op de Stadsbrink in Wageningen. Het thema is 'Grenzeloos Genieten' wat betekent dat er hapjes geserveerd zullen worden van allerlei landen en culturen. Er zullen hapjes verkocht worden die door inwoners van Wageningen gemaakt zijn. Ook staan er Wageningse restaurants op het festival, zoals Robuust, Colors, Tiga Star, Tante uit Marokko, de Keuken, Toko Radjawali, Capuchinha Catering en Cicuto. Daarnast komen er leuke bands en dj's optreden gedurende de dag! Het Food Festival begint om 13.00 en eindigt om 19.00. De locatie is op de parkeerplaats achter het busstation. Entree is gratis!
Lees meer

Verenigings Introductietijd 2017
Het organiseren van zo’n introductie tijd vergt veel tijd omdat we zo goed mogelijk voorbereid willen zijn om onze toekomstige leden op zorgvuldige en veilige manier kennis te laten maken met onze vereniging. We hebben dit jaar onze introductie goed tegen het licht gehouden en aspecten zijn aangepast omdat wij dit beter hebben geacht. Besef ook dat als je mee gaat op onze introductie dat er goed op je gepast wordt en elk moment op je gelet wordt. Mocht u toch nog vragen hebben, kunt u deze mailen naar secretariskc@ksvfranciscus.nl Met franciscaanse groet, Kampcommissie Secreta Fetura
Lees meer

Sociëteitslustrum
Hoera! Precies 50 jaar geleden, 5 april 1967, werd onze societeit geopend. Vandaag vieren een halve eeuw Cantil! De sociëteitslustrumweek zal plaatsvinden in de week van 29 mei tot 2 juni.
Lees meer

Vino Kilo @ Franciscus
Op zaterdag 11 maart 2017 komt VinoKilo naar Wageningen en wordt er op Franciscus een vintage sale georganisseerd. De deuren zijn open van 13.00 tot 22.00 uur. Iedereen is welkom!
Lees meer

Franciski
Begin februari vertrok een groep sneeuwlievende Franciscanen naar de Franse Alpen om daar een dikke week te wintersporten en te après-skien. Dit jaar hebben we de pistes van Saint Francois Longchaps getrotseerd. Het was een geweldige week!
Lees meerCopyright © 2014 KSV Franciscus. Alle rechten voorbehouden